Információ cél Bassano

Üdvözöljük a Bassano a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Bassano, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumBassano, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Bassano, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Bassano

Bassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - SzállodákBassano: Szállodai szállás Párizs - Szállodák
Név:  Bassano
Utca:  15, Rue de Bassano
Város:  75016 Paris
Kerület:  Párizs
Vidék:  Ile de France (Párizs)
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
162 €
63978 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Fontos tudnivalók

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Kérjük, ha a vendégfogadási időn kívül érkezik, előzetesen tájékoztassa a Bassano illetékeseit. Ezt a foglalás során a "Megjegyzések és különleges kérések" mezőben teheti meg, vagy közvetlenül a szállásadóhoz is fordulhat a foglalási visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.

 
 
facebook g+ twitter