Információ cél Chambellan Morgane

Üdvözöljük a Chambellan Morgane a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Chambellan Morgane, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumChambellan Morgane, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Chambellan Morgane, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Chambellan Morgane

Chambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - SzállodákChambellan Morgane: Szállodai szállás Párizs - Szállodák
Név:  Chambellan Morgane
Utca:  6 rue Keppler
Város:  75016 Paris
Kerület:  Párizs
Vidék:  Ile de France (Párizs)
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
120 €
49660 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Chambellan Morgane épülete a George V, a Montaigne és a Champs-Élysées sugárutak által határolt "arany háromszög" közelében, egy rendkívül csendes utcában fekszik, mindössze 650 méterre a Diadalívtől. A szálláshely 20 tágas, ízlésesen berendezett szobát kínál. A harmonizáló színekkel, valamint elegáns bútorokkal és szövetekkel díszített, modern felszereltségű szobákban síkképernyős, műholdas TV és ingyenes Wi-Fi-hozzáférés is rendelkezésre áll. A reggelizőteremben minden nap svédasztalos reggelit fogyaszthatnak a vendégek, felár ellenében. A bár kiváló hely a lazításra, valamint egy előadóterem is rendelkezésre áll. A 650 méterre található Champs-Élysées metróállomásról átszállás nélkül elérhető a Montmartre, Disneyland, valamint a La Défense negyed is.

 
 
facebook g+ twitter