Információ cél Francois 1er

Üdvözöljük a Francois 1er a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Francois 1er, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumFrancois 1er, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Francois 1er, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Francois 1er

Francois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - SzállodákFrancois 1er: Szállodai szállás Párizs - Szállodák
Név:  Francois 1er
Utca:  7 Rue Magellan
Város:  75008 Paris
Kerület:  Párizs
Vidék:  Ile de France (Párizs)
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
178 €
68477 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A luxusszálloda Párizs elegáns 8. kerületében, egy lakóövezeti utcában helyezkedik el, 260 méterre a híres Champs-Élysées sugárúttól. A koktélbárhoz télikert is tartozik. A légkondicionált szobákban egy minibár és egy síkképernyős, műholdas TV is rendelkezésre áll. A Francois 1er szálloda szobái kifinomult, párizsi stílusban vannak berendezve. Az étteremben minden nap amerikai reggelit szolgálnak fel, svédasztalos rendszerben. A Francois 1er szálloda bárjában a vendégek egy ital kíséretében pihenhetik ki fáradalmaikat a kandalló mellett. A legközelebbi metróállomás a George V, 240 méterre található. A 8 perces sétával elérhető Alma-Marceau metróállomásról könnyedén megközelíthető a híres Galleries Lafayette áruház. A Diadalív 550 méterre fekszik.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy két külön ágy csak külön kérésre helyezhető el az executive szobában.

 
 
facebook g+ twitter