Dél-Amerika > Venezuela > Maiquetía > Eurobuilding Express Maiquetía

Információ cél Eurobuilding Express Maiquetía

Üdvözöljük a Eurobuilding Express Maiquetía a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Eurobuilding Express Maiquetía, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumEurobuilding Express Maiquetía, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Eurobuilding Express Maiquetía, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Eurobuilding Express Maiquetía

Eurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - SzállodákEurobuilding Express Maiquetía: Szállodai szállás Maiquetía - Szállodák
Név:  Eurobuilding Express Maiquetía
Utca:  Av. La Armada, Urb. 10 de marzo
Város:  1162 Maiquetía
Ország:  Venezuela
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
30163 Ft
$100
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Simon Bolivar repülőtértől mindössze 5 perces autóútra található Eurobuilding Express Maiquetía pezsgőfürdővel, fitneszközponttal és medencével várja vendégeit. A reptéri transzfer, a parkolás és a wifi ingyenes. A szálláshelyen bár is működik. Az elegánsan berendezett szobákban padlószőnyeg található. A légkondicionált szállások kábel-TV-vel felszereltek. Néhányban tágas ülősarok is igénybe vehető. A szálláshelyen mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A bár kávét és italokat kínál. A vendégek lazíthatnak a medencénél, használhatják a fitnesztermet, vagy teniszezhetnek is. Pezsgőfürdő szintén rendelkezésre áll. A repülőtér és a szálláshely között 15 percenként ingyenes transzfer közlekedik. A szálláshely a kevesebb, mint 5 km-re lévő Simon Bolivar repülőtérhez legközelebb eső szálloda.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásdíj előre fizetendő és nem visszatérítendő. A foglaláshoz nemzetközi hitelkártya szükséges.

 
 
facebook g+ twitter