Dél-Amerika > Venezuela > Caracas > Eurobuilding Hotel & Suites Caracas

Információ cél Eurobuilding Hotel & Suites Caracas

Üdvözöljük a Eurobuilding Hotel & Suites Caracas a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Eurobuilding Hotel & Suites Caracas, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumEurobuilding Hotel & Suites Caracas, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Eurobuilding Hotel & Suites Caracas, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Eurobuilding Hotel & Suites Caracas

Eurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákEurobuilding Hotel & Suites Caracas: Szállodai szállás Caracas - Szállodák
Név:  Eurobuilding Hotel & Suites Caracas
Utca:  Final Calle La Guairita
Város:  1060 Caracas
Ország:  Venezuela
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
26990 Ft
$88
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithusvrubgdanofihrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az Eurobuilding Hotel & Suites Caracas elegáns szobákat kínál a pénzügyi negyedben, és egy úszómedencével, fitneszközponttal és szaunával várja a vendégeket. A városközpont 15 perces autózással érhető el. A szálloda elegánsan berendezett szobái szőnyegpadlóval, Wi-Fi-hozzáféréssel és kábel TV-vel rendelkeznek. Néhány szobában saját wellness-kád is található, és hozzáférést biztosít a fényűző társalgóhoz. Felár ellenében svédasztalos reggeli kérhető. A szálloda 4 étterme nemzetközi és helyi ételek széles választékát kínálja. A lobbibárban italokat és forró innivalókat szolgálnak fel. A vendégek használhatják a teniszpályát, pihenhetnek a medence mellett elhelyezett a nyugágyakon, vagy igénybe vehetik a wellness-szolgáltatásokat. A szállodában ajándéküzletek is működnek. A 24 órás recepción gondoskodnak a transzferről a Simon Bolivar repülőtérre, amely egy 45 perces autóútra található a hoteltől.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásdíj előre fizetendő és nem visszatérítendő. A foglaláshoz nemzetközi hitelkártya szükséges. A meg nem jelenés, illetve a foglalás lemondásának díját a venezuelai állampolgárok esetében levonják a Cadivi kvótából.

 
 
facebook g+ twitter