Dél-Amerika > Venezuela > Caracas > Gran Melia Caracas

Információ cél Gran Melia Caracas

Üdvözöljük a Gran Melia Caracas a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Gran Melia Caracas, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumGran Melia Caracas, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Gran Melia Caracas, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Gran Melia Caracas

Gran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - SzállodákGran Melia Caracas: Szállodai szállás Caracas - Szállodák
Név:  Gran Melia Caracas
Utca:  Ave. Casanova C.C El Recreo Sabana Grande
Város:  1050 Caracas
Ország:  Venezuela
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
24130 Ft
$80
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithurubgdafihrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A hidromasszázs káddal és szaunával rendelkező kültéri uszodát is kínáló Gran Melia luxushotele Caracas város Sabana Grande negyedében fekszik. A hotel elegáns szobákat kínál, klasszikus európai stílusban és 3 világszínvonalú étteremmel is büszkélkedhet. A hotel minden szobája káddal és hajszárítóval felszerelt fürdőszobával rendelkezik. A modern felszereltség része a kábel-TV és a légkondicionálás. A vendégeket egy gyönyörű előcsarnok várja, kristálycsillárokkal és 16. századi spanyol gobelinekkel. A szálloda szolgáltatásai, többek között a jól felszerelt tornaterem, amely cardio- és fitneszlehetőségeket biztosít, valamint a bizniszközpont, ahol Wi-Fi és vezetékes internet áll rendelkezésre, ingyenesen használhatók. A hotel közelében található látnivalók közé sorolható Sabana Grande Boulevard sugárút, a számos üzlettel és kávézóval rendelkező Plaza Bolívar tér, illetve a Cerro El Avila Nemzeti Park. A Sabana Grande metróállomás 2 háztömbnyire, északi irányba található a szállodától.

 
 
facebook g+ twitter