Ázsia > Libanon > Beirut > Le Gray

Információ cél Le Gray

Üdvözöljük a Le Gray a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Le Gray, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumLe Gray, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Le Gray, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Le Gray

Le Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - SzállodákLe Gray: Szállodai szállás Beirut - Szállodák
Név:  Le Gray
Utca:  Beirut Central District
Város:  1103 Beirut
Ország:  Libanon
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
95760 Ft
$267
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Le Gray szálláshelye Bejrút városában, a központi negyedben várja vendégeit stílusos designnal, a legfelső emeleti neon-világítású bárból pedig 360 fokos kilátással a tengerre, a városra és a környező hegyekre. Minden szobában ingyenes wifi biztosított. A szálloda tágas szobái lágy árnyalatokkal és kiváló anyagokkal várják vendégeiket. A feketére csempézett fürdőszobák káddal és luxus pipereszettel felszereltek. Íróasztal, valamint minibár és kávéfőző is a vendégek rendelkezésére áll. Kapcsolódjon ki Bejrút forgatagából a Le Gray wellnessközpontjában, ahol masszázsok és szépségápolási kezelések is elérhetők. A vendégek a tetőtéri medencében, vagy a napozóágyakról a tengerre és hegyekre néző kilátást csodálva is lazíthatnak. Az Indigo on the Roof tetőtéri étteremben mediterrán hatású nemzetközi fogásokat tálalnak, mely impresszív bor kínálattal rendelkezik. A Pool Lounge reggelit és ebédet kínál, míg a Gordon's Café művészi környezetben biztosít egész napos étkezési lehetőséget. A Le Gray szállásától rövid sétával elérhető Bejrút központjában a Vértanúk tere (Sahet el Shouhada), ahol számos üzlet és étterem található. A Corniche tengerparti sétány kevesebb mint 20 perc gyalog.


Fontos tudnivalók

Kérjük, még utazás előtt tájékozódjon az Önre vonatkozó vízumkövetelményekről.

 
 
facebook g+ twitter