Ázsia > Libanon > Beirut > Four Seasons Hotel Beirut

Információ cél Four Seasons Hotel Beirut

Üdvözöljük a Four Seasons Hotel Beirut a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Four Seasons Hotel Beirut, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumFour Seasons Hotel Beirut, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Four Seasons Hotel Beirut, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Four Seasons Hotel Beirut

Four Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákFour Seasons Hotel Beirut: Szállodai szállás Beirut - Szállodák
Név:  Four Seasons Hotel Beirut
Utca:  1418 Prof Wafic Sinno Avenue, Minet El Hosn
Város:  Beirut
Ország:  Libanon
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
99606 Ft
$310
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: endefresithusvrudanorotrnlelarzh

Rövid leírás

A bejrúti kikötő fölé magasodó Four Seasons Hotel tetőtéri medencéje 360 ​​fokos kilátást kínál a tengerre, a hegyekre és a városra. A szobák elegáns berendezését Pierre-Yves Rochon tervezte. Az egész szállodában és a szobákban ingyenes wifi biztosított. A szobák padlótól a mennyezetig érő ablakokkal és erkéllyel rendelkeznek, melyek panorámás kilátást kínálnak az udvarra, a városra vagy a Földközi-tengerre. Minden szobában ellipszis alakú íróasztal, plüss fotel, valamint márvány fürdőszoba található mély káddal. A The Grill Room étteremben hússpecialitásokat, a The Lounge étteremben pedig libanoni ízeket szolgálnak fel vacsorára. A Boulevard könnyű ételeket, süteményeket és koktélokat kínál. A Four Seasons fürdőrészlege kényeztető egészségügyi és szépségápolási kezeléseket kínál. Kezelések előtt vagy után szaunák, gőzfürdők és nyugodt tetőtéri medence kínálnak kellemes felüdülést. Az edzőterem modern berendezéssekkel felszerelt. A Four Seasons Hotel alig 5 perces sétára található a bejrúti kikötő vízparti kávézóitól és alig 1 km-re a Paris sugárút kerékpáros- és futópályáitól. Igény esetén reptéri limuzintranszfer is rendelkezésre áll.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy korai távozás esetén a különleges ajánlat keretében foglalt szobákért felár fizetendő. Tájékoztatjuk, hogy a szállodában csak 7 kg-nál kisebb súlyú háziállat engedélyezett.

 
 
facebook g+ twitter