Ázsia > Libanon > Beirut > InterContinental Phoenicia Beirut

Információ cél InterContinental Phoenicia Beirut

Üdvözöljük a InterContinental Phoenicia Beirut a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy InterContinental Phoenicia Beirut, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumInterContinental Phoenicia Beirut, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez InterContinental Phoenicia Beirut, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • InterContinental Phoenicia Beirut

InterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákInterContinental Phoenicia Beirut: Szállodai szállás Beirut - Szállodák
Név:  InterContinental Phoenicia Beirut
Utca:  Minet El Hosn
Város:  Beirut
Ország:  Libanon
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
73901 Ft
$230
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithusvrubgdanorotrnlelarzhja

Rövid leírás

A bejrúti kikötőre és a Földközi-tengerre néző InterContinental Phoenicia fedett és szabadtéri medencékkel, egy teljes körű szolgáltatást nyújtó gyógyfürdővel és egy edzőteremmel hívogat. A tengerparti Corniche sétány csak pár lépésre van. Minden szoba természetes színárnyalatokkal és a falakon föníciai művészeti alkotásokkal díszített. A szobákban egyedi készítésű függönyök és süllyesztett világítás található. Minden szobában ingyenes, nagy sebességű internet, laptop méretű széf, minibár és műholdas LCD TV áll rendelkezésre. Az InterContinental Phoenicia Beirut szálloda szabadtéri medencéje körül nyugágyakon pihenhet. A teljes kikapcsolódás érdekében a vendégek kényeztethetik magukat egy wellness kezeléssel, vagy használhatják a szaunát, a pezsgőfürdőt és a szoláriumot. A szálloda egész nap nyitva tartó étterme a libanoni konyha ihlette ízletes ételeket, valamint a nemzetközi klasszikusokat szolgálja fel. A bár italok és koktélok széles választékát kínálja. A Rafic Hariri nemzetközi repülőtér 9 km-re található. A divatos Monot utca mindössze egy 10-perces autóútra fekszik.

 
 
facebook g+ twitter