Európa > Franciaország > Rhone-Alpes > Rhone > Lyon > Hotel de Paris

Információ cél Hotel de Paris

Üdvözöljük a Hotel de Paris a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel de Paris, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel de Paris, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel de Paris, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel de Paris

Hotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Paris: Szállodai szállás Lyon - Szállodák
Név:  Hotel de Paris
Utca:  16 rue de la Platière
Város:  69001 Lyon
Kerület:  Rhone
Vidék:  Rhone-Alpes
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
79 €
28821 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Lyon történelmi központjában, a Rhone és a Saone folyók közelében elhelyezkedő 19. századi történelmi épületben található szálloda a Hotel de Ville metróállomástól 350 méterre, a Szépművészeti Múzeumtól pedig 150 méterre fekszik és ingyenes Wi-Fi hozzáférést kínál. A Hotel de Paris modern, színes szobáit egyedi díszítés jellemzi. A lifttel is megközelíthető lakrészekben TV, továbbá zuhanyzóval vagy káddal felszerelt fürdőszoba fogadja a vendégeket. A vendégek a reggelente felszolgált reggelit az étkezőben vagy a kényelmes szobában is elfogyaszthatják. A szálloda közelében sokféle étterem, bár és kávézó működik. Lyon óvárosa mindössze 500 méterre, katedrálisa pedig 900 méterre helyezkedik el. Az Opéra Nouvel 450 méterre, a Saint Exupéry repülőtér pedig 40 km-re fekszik a szállodától.

 
 
facebook g+ twitter