Európa > Franciaország > Rhone-Alpes > Rhone > Lyon > Hotel de Bretagne

Információ cél Hotel de Bretagne

Üdvözöljük a Hotel de Bretagne a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel de Bretagne, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel de Bretagne, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel de Bretagne, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel de Bretagne

Hotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - SzállodákHotel de Bretagne: Szállodai szállás Lyon - Szállodák
Név:  Hotel de Bretagne
Utca:  10 rue Dubois
Város:  69002 Lyon
Kerület:  Rhone
Vidék:  Rhone-Alpes
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
48 €
17473 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hotel de Bretagne szálláshelye Lyon városközpontjában, a La Presqu'île negyed szívében, az óvárostól 5 perces sétára található. A szálláshelyen ingyenes Wi-Fi biztosított. A fűthető szobákban zuhanyzós fürdőszoba és kábel-TV áll rendelkezésre. A szállodában mindennap kontinentális reggelit szolgálnak fel. A Place Bellecour tér és a Szépművészeti Múzeum egyaránt mindössze egy rövid sétával elérhető. A Cordeliers Bourse metróállomás 250 méterre található. A Lyon Perrache pályaudvar 1,5 km-re fekszik.


Fontos tudnivalók

A szállodában nincs lift. A kétszemélyes ágyakat nem lehet 2 külön ággyal helyettesíteni.

 
 
facebook g+ twitter