Európa > Monaco > Monte Carlo > Hôtel Hermitage Monte-Carlo

Információ cél Hôtel Hermitage Monte-Carlo

Üdvözöljük a Hôtel Hermitage Monte-Carlo a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hôtel Hermitage Monte-Carlo, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHôtel Hermitage Monte-Carlo, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hôtel Hermitage Monte-Carlo, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hôtel Hermitage Monte-Carlo

Hôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel Hermitage Monte-Carlo: Szállodai szállás Monte Carlo - Szállodák
Név:  Hôtel Hermitage Monte-Carlo
Utca:  Square Beaumarchais
Város:  98000 Monte Carlo
Ország:  Monaco
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
343 €
125185 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az ötcsillagos luxusszálloda Monacóban, egy történelmi műemléképületben működik. A belle époque stílusú palota mindössze 200 méterre található a Monte Carlo kaszinótól. A Hôtel Hermitage télikerttel és 6600 m²-es wellnessrészleggel várja vendégeit. A szálloda egyedi berendezésű, légkondicionált szobái minibárral, síkképernyős TV-vel és korabeli bútorokkal rendelkeznek. Minden szobából kilátás nyílik a városra, a kertre vagy a tengerre. Kérésre DVD-lejátszó és videojátékok is rendelkezésre állnak. A bőrfotelekkel berendezett Crystal bárban antik borokat és szeszes italokat szolgálnak fel. A finom ételeket kínáló Vistamar étterem terasza a kikötőre néz. A Limùn bárban frissen készült süteményeket fogyaszthatnak a vendégek. A vendégek tengervizes kezeléseket kérhetnek, továbbá a szaunát és a tengerre néző edzőtermet is igénybe vehetik. A szálloda lobbijában díjmentes wifi áll rendelkezésre. Nizza 40 perces autóútra található repülőterére helikopteres transzfer igényelhető. A szálláshely ingyenes transzfert biztosít a privát strandra.


Fontos tudnivalók

A Vistamar étterem júliusban és augusztusban ebédidőben zárva tart. A szálláshely ingyenes vagy kedvezményes belépőt biztosít a Société des Bains de Mer által működtetett létesítményekbe. A létesítmények között található az ingyenesen látogatható Thermes Marins Monte-Carlo wellnessközpont is, amely a Hôtel de Paris alatt helyezkedik el és lifttel közelíthető meg. Hosszabb távú tartózkodás esetén előfordulhat, hogy a vendégeknek szobát kell váltaniuk. A szálloda fenntartja magának a jogot, hogy a foglalás teljes összegével megterhelje a vendégek hitelkártyáját/dombornyomott bankkártyáját. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a foglaláskor a kártyát a rendszer visszautasítja, a foglalás automatikusan törlődik. A szálláshely érkezéskor biztonsági letétet zárol a kártyán.

 
 
facebook g+ twitter