Információ cél Forum

Üdvözöljük a Forum a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Forum, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumForum, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Forum, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Forum

Forum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - SzállodákForum: Szállodai szállás Beausoleil - Szállodák
Név:  Forum
Utca:  Place des Moneghetti
Város:  06240 Beausoleil
Kerület:  Alpes Maritimes
Vidék:  Provence-Alpes-Côte d’Azur
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
99 €
36132 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Beausoleil községben álló Hotel Forum szálláshelye Monaco határánál, a Place du Casino közelében található, és ideális szálláshelyet kínál a Francia Riviérára érkezőknek. A szobák tágasak, világosak és jól felszereltek. A hangszigetelt és légkondicionált szállások műholdas TV-vel és Wi-Fi-csatlakozással is rendelkeznek. Minden szobához kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba tartozik. A Pino séf által irányított helyszíni étteremben olasz ételeket és egyedülálló mediterrán specialitásokat szolgálnak fel. A Hotel Forum számos egyéb szolgáltatást is kínál, többek közt liftet, 24 órás recepciót, TV-szobát és bárt. A szálloda svédasztalos reggelijét a társalgóban vagy a teraszon fogyaszthatják el a vendégek.


Fontos tudnivalók

A bejelentkezés csak 18:00-ig lehetséges. Ezt követően a szálloda kiadhatja másnak a szobát.

 
 
facebook g+ twitter