Ázsia > Hurut > Doha > W Doha Hotel & Residences

Információ cél W Doha Hotel & Residences

Üdvözöljük a W Doha Hotel & Residences a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy W Doha Hotel & Residences, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumW Doha Hotel & Residences, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez W Doha Hotel & Residences, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • W Doha Hotel & Residences

W Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - SzállodákW Doha Hotel & Residences: Szállodai szállás Doha - Szállodák
Név:  W Doha Hotel & Residences
Utca:  West Bay
Város:  Doha
Ország:  Hurut
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
729 ر.ق
51649 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az elegáns szálloda mindössze 200 m-re található a Corniche Promenadetól és a városi bevásárlóközponttól. Az elegáns szobák TV-vel felszereltek. A szállodában szabadtéri medence, wellness-részleg és éttermek várják a vendégeket. A légkondicionált szobák iPod-dokkolóval, minibárral, hajszárítóval, valamint tea- és kávéfőzési lehetőséggel rendelkeznek. Minden szobában íróasztal és káddal ellátott, saját fürdőszoba található. A W Doha Hotel & Residences számos éttermében mind a helyi és a nemzetközi konyha remekei megtalálhatók. A vendégek a medence bárban pihenhetnek vagy a Crystal Lounge koktéljait fogyaszthatják. A Bliss wellness-részlegben masszázs és egyéb kezelések igényelhetők, valamint medencék, szauna és gőzfürdő is rendelkezésre áll. A kisállatbarát W Doha Hotel szállásától kevesebb mint 20,7 km-re fekszik a Hamad nemzetközi repülőtér. A szálláshelyen ingyenesen lehet parkolni.


Fontos tudnivalók

Fontos! Az extreme Wow lakosztályban tilos partit rendezni. Fontos! A vendégeknek bejelentkezéskor visszatérítendő letétet kell befizetniük. Az előre kifizetett foglalások esetén a bejelentkezéskor be kell mutatni a foglaláshoz használt hitelkártyát/dombornyomott bankkártyát. Ennek hiányában a szálloda fenntartja a jogot, hogy megtagadja a bejelentkezést, illetve hogy garanciadíj megfizetését kérje, amely készpénzzel vagy egy másik hitelkártyával/dombornyomott bankkártyával tehető meg. Fontos! Bejelentkezéskor be kell mutatni a házassági anyakönyvi kivonatot.

 
 
facebook g+ twitter