Ázsia > Hurut > Doha > Retaj Al Rayyan

Információ cél Retaj Al Rayyan

Üdvözöljük a Retaj Al Rayyan a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Retaj Al Rayyan, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumRetaj Al Rayyan, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Retaj Al Rayyan, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Retaj Al Rayyan

Retaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - SzállodákRetaj Al Rayyan: Szállodai szállás Doha - Szállodák
Név:  Retaj Al Rayyan
Utca:  P.O. Box 25556 Doha , Dafna, Diplomatic District
Város:  25556 Doha
Ország:  Hurut
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
400 ر.ق
27836 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Doha az Al Dafna üzleti negyedében található 4 csillagos szállodából az Arab-öbölre és a West Bay kerületre nyílik kilátás. A modern szobákban LCD TV található, és a közös helyiségekben ingyenes wifit biztosítanak. A Katar gazdag történelmét tükröző, elegánsan berendezett Al Maiz étteremben bőséges büfé és á la carte menüket kínálnak. A szálloda egészségklubjában szauna és pezsgőfürdő található. A teljesen felszerelt edzőteremben profi edzők állnak rendelkezésre. A Retaj Al Rayyan szobái műholdas TV-vel és minibárral felszereltek. A fürdőszobákban pipereszett, valamint fürdőköpeny és papucs biztosított. Néhány emelet női vendégek és családok számára van fenntartva. A szálláshely mindössze 22 percnyi autóútra található a Hamad nemzetközi repülőtértől és egy rövid sétára a dohai kiállítási központtól és a City Center bevásárlóközponttól.


Fontos tudnivalók

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után.

 
 
facebook g+ twitter