Európa > Svájc > Basel-Stadt > Bázel > Basel > Hotel Spalentor

Információ cél Hotel Spalentor

Üdvözöljük a Hotel Spalentor a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Spalentor, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Spalentor, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Spalentor, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Spalentor

Hotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - SzállodákHotel Spalentor: Szállodai szállás Basel - Szállodák
Név:  Hotel Spalentor
Utca:  Schönbeinstrasse 1
Város:  4056 Basel
Kerület:  Bázel
Vidék:  Basel-Stadt
Ország:  Svájc
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
38909 Ft
95 Fr.
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hotel Spalentor szálláshelye a botanikus kerttel szemben, Bázel óvárosa és a Bázeli Egyetem közelében található. Vendégeit ingyenesen használható kerékpárokkal, ingyenes Wi-Fi-vel, valamint egy csendes kerttel várja, amelynek ékessége a gesztenyefa. A repülőtér, a vasútállomások, valamint a Messe Basel kiállítási központ könnyedén elérhetők tömegközlekedéssel, amelyet a vendégek a tartózkodás ideje alatt ingyenesen használhatnak. A Spalentor buszmegálló mindössze 30 méterre található. A tágas, légkondicionált szobákban kávéfőző, nagyméretű, síkképernyős TV, DVD-lejátszó, ingyenes DVD-k nagy választéka, iPod-dokkoló, valamint minibár áll rendelkezésre. A vendégek pihenhetnek a szálloda saját bárjában vagy a szálloda udvarán, illetve edzhetnek a fitneszteremben. A bérelhető kerékpárokhoz gyerekülés és sisak is rendelkezésre áll.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy csak korlátozott számú privát parkolóhely áll rendelkezésre. A nyilvános parkolóház mindössze 200 méterre található.

 
 
facebook g+ twitter