Európa > Lengyelország > Krakkó > Hotel Matejko

Információ cél Hotel Matejko

Üdvözöljük a Hotel Matejko a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Matejko, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Matejko, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Matejko, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Matejko

Hotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - SzállodákHotel Matejko: Szállodai szállás Krakkó - Szállodák
Név:  Hotel Matejko
Utca:  Plac Matejki 8
Város:  31-157 Kraków
Ország:  Lengyelország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
13590 Ft
149 zł
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hotel Matejko épülete Krakkó óvárosának központjában, a fő piactértől mindössze 650 méterre helyezkedik el. A szálloda műholdas TV-vel és ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel ellátott, kényelmes szobákat kínál. A szálláshely minden szobájához modern, zuhanyzós fürdőszoba tartozik. Mindegyikben dolgozósarok, telefon, íróasztal, valamint egy üveg ásványvíz várja a vendégeket. Némelyik szoba légkondicionált és ülősarokkal is rendelkezik. Az európai ételekre specializálódott, légkondicionált étteremben mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A recepció személyzete a nap 24 órájában a vendégek rendelkezésére áll, és örömmel nyújt információt a látnivalókról, valamint gondoskodik a transzferek megszervezéséről. A Hotel Matejko a krakkói Glowny pályaudvartól 500 méterre fekszik. A Galeria Krakowska bevásárlóközpont mindössze 2 perces sétára található.


Fontos tudnivalók

A hitelkártyás fizetéseket lengyel zlotyban (PLN) számolják el. Felhívjuk figyelmét, hogy a Lengyel Nemzeti Bank hivatalos árfolyamának változása következtében a számlájáról levont összeg eltérhet a visszaigazoláson feltüntetett összegtől. Felhívjuk figyelmét, hogy az étterem novembertől márciusig zárva tart.

 
 
facebook g+ twitter