Információ cél Hôtel Vernet

Üdvözöljük a Hôtel Vernet a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hôtel Vernet, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHôtel Vernet, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hôtel Vernet, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hôtel Vernet

Hôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - SzállodákHôtel Vernet: Szállodai szállás Párizs - Szállodák
Név:  Hôtel Vernet
Utca:  25 Rue Vernet
Város:  75008 Paris
Kerület:  Párizs
Vidék:  Ile de France (Párizs)
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
288 €
114090 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hôtel Vernet mindössze 100 méterre helyezkedik el a Champs Elysées sugárúttól és a George V metróállomástól. A tágas szobák és lakosztályok ingyenes Wi-Fi internet-hozzáféréssel és minibárral felszereltek. A modern anyagokkal és természetes színekkel díszített, valamint fabútorokkal berendezett, modern szobák széffel és TV-vel felszereltek. A privát fürdőszobákban kád, fürdőköpeny és papucs áll rendelkezésre. A Gustave Eiffel által tervezett, lenyűgöző üvegkupolával rendelkező étteremben hagyományos francia bisztróételeket kínálnak. A szálloda halljában italok fogyaszthatók. A helyszínen saját parkoló, parkolószolgálat és 24 órás recepció áll rendelkezésre. A helyi közlekedési eszközökkel, többek között a George V metróállomásról közvetlenül elérhető a Louvre Múzeum és a Bastille Operaház.


Fontos tudnivalók

Előre fizetendő foglalások esetén a szálloda a foglalás után küld egy meghatalmazási nyomtatványt. Felhívjuk figyelmét, hogy gyermekágy csak a deluxe, executive és prestige szobák és lakosztályok esetén érhető el. Felhívjuk figyelmét, hogy érkezéskor be kell mutatni a foglaláskor használt hitelkártyát és a személyazonosító okmányt.

 
 
facebook g+ twitter