Európa > Franciaország > Ile de France (Párizs) > Párizs > Párizs > Sofitel Paris Arc De Triomphe

Információ cél Sofitel Paris Arc De Triomphe

Üdvözöljük a Sofitel Paris Arc De Triomphe a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Sofitel Paris Arc De Triomphe, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumSofitel Paris Arc De Triomphe, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Sofitel Paris Arc De Triomphe, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Sofitel Paris Arc De Triomphe

Sofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - SzállodákSofitel Paris Arc De Triomphe: Szállodai szállás Párizs - Szállodák
Név:  Sofitel Paris Arc De Triomphe
Utca:  14 Rue Beaujon
Város:  75008 Paris
Kerület:  Párizs
Vidék:  Ile de France (Párizs)
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
264 €
109251 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Sofitel Paris Arc De Triomphe egy elegáns, Hausmann (szecessziós) stílusú épületben kapott otthont, mindössze 450 méterre a Diadalívtől, valamint a Champs Elysées fényűző butikjaitól. A butikhotel teljes egészét a Studio Putman tervezte. A pihenést szolgáló szobák memóriahabos matracokkal rendelkeznek. A szállásegységek mindegyike hangulatvilágítással, Bose iPod-dokkolóval, Nespresso kávéfőzővel és Betjeman & Barton teával feltöltött vendégváró tálcával hívogat. A lakosztályokban Nightcove lámpák, LED TV és Putman mozaikcsempével díszített, tágas fürdőszoba található. A kényelmet továbbá tágas, küszöb nélküli zuhanyzó és szabadon álló kád is biztosítja. Hermès márkájú piperecikkek szintén rendelkezésre állnak. A Christan Constant séf által létrehozott "Les Cocottes" elegáns bisztró koncepciót kínál, ahol szezonális alapanyagok felhasználásával készült menü kerül felszolgálásra. A szálloda modern bárjában minden nap éjfélig koktélok fogyaszthatók. A szálloda egész területén ingyenes wifi érhető el. A helyszínen 5 saját parkolóhely áll rendelkezésre, amelyek kérésre és a készlet erejéig vehetők igénybe. A Charles de Gaulle-Etoile és az V. György metróállomás 5 perces sétára van a Sofitel Paris Arc De Triomphe épületétől. A Charles de Gaulle-Etoile pályaudvar közvetlen hozzáférést biztosít Marne-la-Vallée településéhez és a párizsi Disneylandhez.

 
 
facebook g+ twitter