Információ cél Napoleon Paris

Üdvözöljük a Napoleon Paris a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Napoleon Paris, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumNapoleon Paris, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Napoleon Paris, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Napoleon Paris

Napoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - SzállodákNapoleon Paris: Szállodai szállás Párizs - Szállodák
Név:  Napoleon Paris
Utca:  40, avenue de Friedland
Város:  75008 Paris
Kerület:  Párizs
Vidék:  Ile de France (Párizs)
Ország:  Franciaország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
198 €
78437 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Napoleon Paris szálloda mindössze rövid sétára található a Diadalívtől és a Champs-Élysées sugárúttól. A Parc des Princes stadion 6,8 km-re vagy 15 perces autóútra helyezkedik el. A szálláshely egyedi kialakítású szobát kínál modern felszereltséggel. A szobák és lakosztályok kilátás nyújtanak a csendes Avenue de Friedlandra területére vagy a szálloda zöldellő belső udvarára. A teljesen felszerelt szobákban LCD síkképernyős TV, légkondicionáló és ízléses bútorok állnak rendelkezésre. A modern márvány fürdőszobákban kád, kozmetikai tükör és fürdőköpeny található. A Napolean jól ismert Bivouac Café étterme ínyenc fogásokat és nyugodt légkört kínál. Vacsora előtt a bárban vagy a fedett teraszon, a szökőkút közelében italok fogyaszthatók. A La Defense üzleti negyed mindössze pár perc alatt elérhető a közeli metróval.


Fontos tudnivalók

Érkezéskor érvényes személyi igazolvány és a foglaláshoz használt hitelkártya bemutatása szükséges. Amennyiben ez nem lehetséges, érkezés előtt vegye fel a kapcsolatot a szálláshellyel.

 
 
facebook g+ twitter