Európa > Bulgária > Varna > Hotel Divesta

Információ cél Hotel Divesta

Üdvözöljük a Hotel Divesta a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Divesta, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Divesta, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Divesta, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Divesta

Hotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - SzállodákHotel Divesta: Szállodai szállás Varna - Szállodák
Név:  Hotel Divesta
Utca:  1 Hristo Samsarov St.
Város:  9000 Varna City
Ország:  Bulgária
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
34 €
12258 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: endeplfrithurubgrotrnlelzh

Rövid leírás

Várna központjában, a várnai székesegyház mellett, a strandtól mindössze 800 méterre és a várnai repülőtértől 15 percre található a Hotel Divesta, amely kiváló szolgáltatásokat kínál, és a legjobb panorámás kilátást nyújtja a városra. A szálloda légkondicionált szobái és apartmanjai ingyenes wifivel és vezetékes internettel, valamint minibárral rendelkeznek. Néhányuk erkélyes. Az étteremben ízletes ételeket kínálnak, a lobbibárban, illetve a tetőtéri bárban pedig italok fogyaszthatók. A Hotel Divesta a számos vásárlási lehetőséget és kávézót kínáló sétálóutcától csupán 200 méterre van, és alig 700 méterre fekszik a Tengeri Kerttől. A szálloda mindössze 300 méterre fekszik az Operaháztól és Várna színházától. A központi pályaudvar 2 km-re, a jachtkikötő pedig 3 km-re van a Hotel Divesta épületétől. Felár ellenében repülőtéri transzfert biztosít a szálláshely.

 
 
facebook g+ twitter