> > > Hotel Arnold

Információ cél Hotel Arnold

Üdvözöljük a Hotel Arnold a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Arnold, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Arnold, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Arnold, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Arnold

Hotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - SzállodákHotel Arnold: Szállodai szállás - Szállodák
Név:  Hotel Arnold
Utca:  Erzsébet Királyné Tér 8/A
Város:  2890 Tata
Ország:  
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
36 €
13713 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hotel Arnold épülete Tata bájos városának központjában, Budapest és Győr között félúton, az M1-es autópálya közelében helyezkedik el. A Gerecse és a Vértes lábánál, az Öreg-tó környezetében található Arnold Hotel ideális választás az átutazók, valamint a térség felfedezését tervezők és a környéken üzleti ügyeket intézők számára is. A szobákban síkképernyős kábel-TV és hűtőszekrény is rendelkezésre áll. Az Arnold szálloda valamennyi szobája légkondicionált. Néhány szoba erkélyes. A szobaár a svédasztalos reggeli díját is tartalmazza. A szálloda egész területén ingyenes, vezeték nélküli internet-hozzáférés biztosított.

 
 
facebook g+ twitter