Európa > Magyar > Jász-Nagykun-Szolnok / Szolnok > Szolnok > Szolnok > Sóház Hotel és Apartmanszálloda

Információ cél Sóház Hotel és Apartmanszálloda

Üdvözöljük a Sóház Hotel és Apartmanszálloda a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Sóház Hotel és Apartmanszálloda, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumSóház Hotel és Apartmanszálloda, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Sóház Hotel és Apartmanszálloda, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Sóház Hotel és Apartmanszálloda

Sóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - SzállodákSóház Hotel és Apartmanszálloda: Szállodai szállás Szolnok - Szállodák
Név:  Sóház Hotel és Apartmanszálloda
Utca:  Sóház út 4.
Város:  5000 Szolnok
Kerület:  Szolnok
Vidék:  Jász-Nagykun-Szolnok / Szolnok
Ország:  Magyar
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
42 €
16080 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: endefresithusvrunoslrotrzh

Rövid leírás

A Sóház Hotel és Apartmanszálloda egy csendes helyen áll, mindössze 150 méterre a Tiszától. A hotel légkondicionált apartmanokat, ingyenes Wi-Fi internet-hozzáférést, ingyenes parkolást és ingyenes teniszpálya használatot kínál. A Sóház Hotel és Apartmanszálloda minden apartmanjában teljesen felszerelt konyha, műholdas TV és saját fürdőszoba található. A hotelben bár, napozóterasz és biztonságos parkoló található. A szolnoki pályaudvar 15 perc sétával elérhető.

 
 
facebook g+ twitter