Európa > Magyar > Vas / Szombathely > Kőszeg > Bük > Hotel Piroska

Információ cél Hotel Piroska

Üdvözöljük a Hotel Piroska a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Piroska, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Piroska, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Piroska, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Piroska

Hotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - SzállodákHotel Piroska: Szállodai szállás Bük - Szállodák
Név:  Hotel Piroska
Utca:  Kossuth Lajos utca 60.
Város:  9737 Bük
Kerület:  Kőszeg
Vidék:  Vas / Szombathely
Ország:  Magyar
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
67 €
24302 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresithusvruslrotrnlarzh

Rövid leírás

A büki Hotel Piroska 2,2 km-re található a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumtól és 25 km-re az osztrák határtól. A szálláshely saját wellness részleggel, májustól szeptemberig pedig szabadtéri medencével is várja vendégeit, ha az időjárás engedi. A helyszínen díjmentes parkolási lehetőség biztosított. A Hotel Piroska Bük wellness-részlegében megtalálható a pezsgőfürdő, finn szauna, bio szauna, infrakabin, gőzfürdő, és a tepidárium is. Emellett különböző masszázsok és kozmetikai kezelések is igénybe vehetők. 2012-ben az összes nemdohányzó szoba felújításra került, és saját fürdőszobával, kábel TV-vel és széffel rendelkeznek. Igény szerint kérhető állatbarát és antiallergén szoba is. A gyerekeket játszószoba és játszótér is várja. A családbarát relaxációs részlegen babaágyak, pelenkázó asztal és játékok állnak rendelkezésre. Az étteremben hazai és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.

 
 
facebook g+ twitter