Európa > Magyar > Budapest > Budapest > Budapest > NH Budapest City

Információ cél NH Budapest City

Üdvözöljük a NH Budapest City a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy NH Budapest City, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumNH Budapest City, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez NH Budapest City, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • NH Budapest City

NH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - SzállodákNH Budapest City: Szállodai szállás Budapest - Szállodák
Név:  NH Budapest City
Utca:  Vigszinhaz utca 3
Város:  1137 Budapest
Kerület:  Budapest
Vidék:  Budapest
Ország:  Magyar
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
61 €
24350 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az NH Budapest City a város központjában található, 10 perces sétára a Parlament épületétől, a Dunától és a Margit-szigettől. Az ingyenes Wi-Fi-vel rendelkező szálloda szaunával és fitneszközponttal várja vendégeit. Az elegáns berendezésű szobákban ingyenes tea- és kávéfőzési lehetőség áll rendelkezésre. A saját fürdőszobák zuhanyzóval vagy káddal, valamint hajszárítóval és papuccsal ellátottak. A Manzanos étteremben és az Afterwork bárban 06:30 és 01:00 óra között helyi és nemzetközi specialitásokat kínálnak. A saját garázzsal rendelkező szállodától valamennyi tömegközlekedési eszköz könnyen megközelíthető. A Nyugati pályaudvar és metróállomás mindössze 500 méterre található.


Fontos tudnivalók

A szállodában vasárnap 17:00 óráig ingyenes késői kijelentkezés áll rendelkezésre.

 
 
facebook g+ twitter