Európa > Olaszország > Veneto > Velence > Bibione > Hotel Royal

Információ cél Hotel Royal

Üdvözöljük a Hotel Royal a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Royal, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Royal, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Royal, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Royal

Hotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - SzállodákHotel Royal: Szállodai szállás Bibione - Szállodák
Név:  Hotel Royal
Utca:  Via Del Firmamento, 7
Város:  30020 Bibione
Kerület:  Velence
Vidék:  Veneto
Ország:  Olaszország
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanorotrnlarzh

Rövid leírás

A Hotel Royal Adriai-tengerre néző szállása csendes környéken fekszik, közvetlenül a strand mellett, Bibione városközpontjának közelében. A szálloda szobáiból részlegesen a tengerre nyílik kilátás. A Hotel Royal egy hűvös kerttel és játszótérrel is rendelkezik. A strandon elhelyezett napernyőket, napozóágyakat és nyugágyakat a vendégek ingyenesen vehetik igénybe. A napozóteraszon 2 medence található, egy a felnőttek és egy a gyermekek részére. A nyári hónapokban a gyermekek egy ingyenes miniklubban tölthetik idejüket. A Hotel Royal 12:00 óráig gazdag, hívogató svédasztalos reggelit kínál. Az étteremben ízletes előételeket, zöldségbüfét, valamint választható menüket tartalmazó olasz és nemzetközi ételeket szolgálnak fel.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy a félpanziós és a teljes ellátás az italokat nem tartalmazza.

 
 
facebook g+ twitter