Európa > Olaszország > Róma > Róma > Róma > Grand Hotel Fleming

Információ cél Grand Hotel Fleming

Üdvözöljük a Grand Hotel Fleming a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Grand Hotel Fleming, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumGrand Hotel Fleming, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Grand Hotel Fleming, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Grand Hotel Fleming

Grand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - SzállodákGrand Hotel Fleming: Szállodai szállás Róma - Szállodák
Név:  Grand Hotel Fleming
Utca:  Piazza Monteleone Di Spoleto 20
Város:  00191 Rome
Kerület:  Róma
Vidék:  Róma
Ország:  Olaszország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
39 €
13705 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Fedezze fel Róma csendesebb részét a Grand Hotel Fleming szállásán. A hoteltől 10 perc autózásra található az Auditorium, az Olimpiai Stadion és a Foro Italico, illetve kiváló közlekedési kapcsolatokat biztosít a városközpontba. A Grand Hotel Fleming kényelmes közelségre helyezkedik el Róma GRA körgyűrűjétől és az autópályától, ami megkönnyíti az utazást. A közeli buszok elviszik a Vatikánba, amely 15 perc autózásra fekszik. Itt metróra szállhat és beutazhatja az egész várost. A Fleming kényelmes, kedvező árú szobái felszereltek műholdas TV-vel és minibárral, sokhoz pedig saját erkély is tartozik. Igyon pár italt a bárban, vagy próbálja ki a Grand Hotel Fleming éttermének olasz és nemzetközi fogásait vacsorára.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy a vissza nem téríthető áru foglalások esetében a garanciához és a fizetéshez is hitelkártya szükséges. Amennyiben a foglalás garanciájaként használt hitelkártya nem a vendég nevére szól, bejelentkezéskor írásbeli felhatalmazást bemutatása szükséges. Abban az esetben, ha a fentiek nem teljesülnek, a szálloda nem garantálja a foglalást. Felhívjuk figyelmét, hogy parkolni a szabad kapacitás függvényében lehet. Felhívjuk figyelmét, hogy 5-nél több szoba foglalása esetén a foglalásra eltérő feltételek és kiegészítések vonatkoznak.

 
 
facebook g+ twitter