Európa > Olaszország > Róma > Róma > Róma > Hotel Romulus

Információ cél Hotel Romulus

Üdvözöljük a Hotel Romulus a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Romulus, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Romulus, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Romulus, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Romulus

Hotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - SzállodákHotel Romulus: Szállodai szállás Róma - Szállodák
Név:  Hotel Romulus
Utca:  Via Salaria 1069
Város:  00138 Rome
Kerület:  Róma
Vidék:  Róma
Ország:  Olaszország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
39 €
13757 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Nagy, bútorozott kerttel és elegáns szobákkal várja vendégeit a Hotel Romulus, mely Róma északi részén, az A90-es autópálya közelében terül el. A kellemes időtöltést a lobbiban ingyenes Wi-Fi és étterem is garantálja. A Romulus légkondicionált szobái síkképernyős HD TV-vel szolgálják a kényelmet. A saját fürdőszobában pedig ingyenes pipereszett és hajszárító is található. A Tiburtina állomáshoz közlekedő 135-ös busz 50 méterre áll meg a szállodától, a Villa Borghese pedig 20 perc alatt elérhető autóval.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy széf igény esetén és a készlet erejéig áll rendelkezésre. Az étterem csak vacsoraidőben tart nyitva és vasárnaponként zárva tart. Ingyenes transzfer közlekedik hétfőtől péntekig a Fidene állomásra, hétvégén pedig a Tiburtina állomásra.

 
 
facebook g+ twitter