Európa > Horvátország > Zadar > Zára > Zára > Hotel Porto

Információ cél Hotel Porto

Üdvözöljük a Hotel Porto a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Porto, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Porto, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Porto, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Porto

Hotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - SzállodákHotel Porto: Szállodai szállás Zára - Szállodák
Név:  Hotel Porto
Utca:  N. Jurišića 2
Város:  23 000 Zadar
Kerület:  Zára
Vidék:  Zadar
Ország:  Horvátország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
51 €
19207 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hotel Porto épülete Zadar városának kapujánál található. A repülőtérhez legközelebb fekvő városi szálloda mindössze 10 perc autóútra fekszik a repülőtértől. A város központja szintén 10 perc alatt érhető el autóval. A hotelt közvetlen buszjárat köti össze a városközponttal, valamint a busz- és vasútállomásokkal. A buszmegálló 3 perc sétával elérhető. A közeli autópályák lehajtóinak köszönhetően könnyen felkereshető a Sukošan városában található Dalmacija kikötő, a Zadar déli részén lévő kis nyaralóhelyek, illetve a strandok és kirándulóhelyek. Válasszon az egyedi légkondicionálóval felszerelt, nemrég felújított szobák közül, és használja ki a korszerű rendezvénytermek által nyújtott lehetőségeket. A szálláshelyen ingyenes a parkolás. A Hotel Porto gazdag svédasztalos reggelivel garantálja, hogy tökéletesen induljon a napja.


Fontos tudnivalók

A fizetés helyi valutában történik (horvát kuna, HRK), így ha a szobaárban némi különbség észlelhető, az az árfolyamok miatti ingadozás következménye.

 
 
facebook g+ twitter