Európa > Horvátország > Split > Makarska > Makarska > Hotel Osejava

Információ cél Hotel Osejava

Üdvözöljük a Hotel Osejava a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Osejava, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Osejava, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Osejava, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Osejava

Hotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - SzállodákHotel Osejava: Szállodai szállás Makarska - Szállodák
Név:  Hotel Osejava
Utca:  Setalište dra. Fra Jure Radica b.b.
Város:  21300 Makarska
Kerület:  Makarska
Vidék:  Split
Ország:  Horvátország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
73 €
28323 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Fantasztikus tengeri panorámával büszkélkedő, vadonatúj Hotel Osejava Makarska központjában áll a sétányon, 3 varázslatos strand által körülvéve. Az enteriőr dizájnok legutolsó irányvonala szerint díszítették és modern, fényűző bútorokkal rendezték be. A hotel egész évben nyitva tart. Tökéletes választás akár vakáción van, akár üzleti úton. Sport csapatok tréningjére is alkalmas. 2 kongresszusi központ található itt, valamint a közelben egy sportcentrumot is felkereshet teniszpályával, futópályával, úszómedencével és kosárlabdapályával. Kóstolja meg a hagyományos dalmát és nemzetközi ételek széles kínálatát egy kellemes és elegáns légkörben. Kérésre vegetáriánus és más speciális ételek is elkészíthetők. Egy pihentető úszás után a tengerben, kortyolja el kedvenc italát a tengerre néző erkélyen, miközben a Brač sziget felett lenyugvó nap látványában gyönyörködhet. A modern berendezéssel kombinált hagyomány és a barátságos, odaadó személyzet felejthetetlenné teszi nyaralását.

 
 
facebook g+ twitter