> > > Hotel Seerose

Információ cél Hotel Seerose

Üdvözöljük a Hotel Seerose a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Seerose, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Seerose, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Seerose, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Seerose

Hotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - SzállodákHotel Seerose: Szállodai szállás - Szállodák
Név:  Hotel Seerose
Utca:  Auf der Mauer 3
Város:  88131 Lindau
Ország:  
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
52 €
17913 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithusvrubgdanofislrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Messe Kiállítási Központtal szemben épült, családi kézben lévő hotel a Lindau-szigeten, a Bodeni-tavon található. A szálloda díjmentes Wi-Fi-hozzáféréssel ellátott, modern szobákat kínál. A 2010-ben felújított Hotel Seerose szobái síkképernyős TV-vel és elegáns fürdőszobával rendelkeznek. A szobák többségéhez saját erkély tartozik. A vendégeket ingyenes üdvözlőital várja. A szállodában gazdag svédasztalos reggelit szolgálnak fel, amely házi készítésű lekvárokat, különböző teákat és tojásételeket tartalmaz. A Hotel Seerose terasza és kertje ideális hely a szabadtéri pihenésre. A fő bevásárlónegyed és Lindau kikötője 2 perces sétára fekszik a szállodától. Lindau vasútállomása mindössze 400 méterre található. A Hotel Seerose remek kiindulópont kerékpáros és motoros kirándulásokhoz, vízi sportokhoz a Bodeni-tavon és egynapos kirándulásokhoz Ausztriába.

 
 
facebook g+ twitter