Európa > Monaco > Monte Carlo > Hôtel de France

Információ cél Hôtel de France

Üdvözöljük a Hôtel de France a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hôtel de France, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHôtel de France, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hôtel de France, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hôtel de France

Hôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákHôtel de France: Szállodai szállás Monte Carlo - Szállodák
Név:  Hôtel de France
Utca:  6 Rue de la Turbie
Város:  98000 Monte Carlo
Ország:  Monaco
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
135 €
49271 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Hôtel de France épülete kevesebb mint 10 perces sétára fekszik a monacói Hercegi Palotától és a Hercules-kikötőtől. A szálloda teljesen légkondicionált. A modern szobák síkképernyős TV-vel rendelkeznek. Valamennyi lakóegységhez zuhanyzóval és hajszárítóval ellátott, saját fürdőszoba tartozik. A Wi-Fi-hozzáférés felár ellenében biztosított. A szállodában mindennap kontinentális reggelit szolgálnak fel. A szálláshelytől kevesebb mint 5 perces sétára számos kávézó, bár és étterem található. A strandok 20 perces sétára, a monacói Monte-Carlo vasúti pályaudvar pedig 10 perces sétára fekszik.


Fontos tudnivalók

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Hôtel de France nem fogad el csekket fizetőeszközként.

 
 
facebook g+ twitter