Afrika > Mauritius > Trou aux Biches > Le Cardinal Exclusive Resort

Információ cél Le Cardinal Exclusive Resort

Üdvözöljük a Le Cardinal Exclusive Resort a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Le Cardinal Exclusive Resort, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumLe Cardinal Exclusive Resort, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Le Cardinal Exclusive Resort, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Le Cardinal Exclusive Resort

Le Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - SzállodákLe Cardinal Exclusive Resort: Szállodai szállás Trou aux Biches - Szállodák
Név:  Le Cardinal Exclusive Resort
Utca:  Coastal Road
Város:  0000 Trou aux Biches
Ország:  Mauritius
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
334 €
111965 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A saját stranddal és medencével rendelkező Le Cardinal szálláshelye egy zongora bárral és ingyenes vízi sportolási lehetőségekkel várja a vendégeket. A szálláshely Trou aux Biches településen fekszik, 7 km-re a nyüzsgő Grand Baie falutól. A Le Cardinal Exclusive Resort erkéllyel vagy terasszal felszerelt, fényűzően berendezett lakosztályaihoz társalgó, valamint egy önálló fürdőkáddal felszerelt nyitott terű fürdőszoba is tartozik. Mindegyik légkondicionált, és síkképernyős kábeltévével felszerelt. Az ínyenc étterem á la carte reggelit, ebédet és vacsorát kínál, a strand- és a medencebárokban pedig könnyű ebéd és egzotikus koktélok várják a vendégeket. A vendégek a zongorabárban lazíthatnak és élvezhetik az élőzenét. A Boathouse számos ingyenes programot, például üvegfenekű csónak-túrákat és sznorkelezést szerveznek. A vendégek kényelmét a szomszédos Casuarina Resort szálláshelyen wellness-központ és teniszpálya szolgálja. A szálláshely 21 km-re fekszik Port Louis városától. A Sir Seewoosagur Ramgoolam nemzetközi repülőtér 72 km-re van, kérésre pedig transzfert is szerveznek.


Fontos tudnivalók

Kérjük, ha a vendégfogadási időn kívül érkezik, előzetesen tájékoztassa a Le Cardinal Exclusive Resort illetékeseit. Ezt a foglalás során a "Megjegyzések és különleges kérések" mezőben teheti meg, vagy közvetlenül a szállásadóhoz is fordulhat a foglalási visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.

 
 
facebook g+ twitter