> > > Baoase Luxury Resort

Információ cél Baoase Luxury Resort

Üdvözöljük a Baoase Luxury Resort a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Baoase Luxury Resort, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumBaoase Luxury Resort, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Baoase Luxury Resort, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Baoase Luxury Resort

Baoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - SzállodákBaoase Luxury Resort: Szállodai szállás - Szállodák
Név:  Baoase Luxury Resort
Utca:  Winterswijkstraat 2
Város:  Willemstad
Ország:  
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
145288 Ft
$480
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithusvrubgnofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az ideális helyen, a Karib-tenger mentén található, 5 csillagos üdülőhely a Holland Antillák területén helyezkedik el. A szálláshely saját stranddal, ingyenes Wi-Fi-vel, saját pezsgőfürdős deluxe lakosztályokkal és saját medencés villákkal várja vendégeit. A Curacao Tengeri Akvárium 5 perc alatt elérhető. A luxus lakosztályok és villák mindegyikéből kilátás nyílik és privát kertes. Az egyedileg díszített, elegáns, ázsiai stílusú szállások síkképernyős TV-vel rendelkeznek. Néhányuk teljesen felszerelt konyhával várja a vendégeket. A közvetlenül a tengerparton található, mindennap nyitva tartó Culinary Beach étteremben nemzetközi fogásokat kínálnak romantikus hangulatban. A strandon egész nap inasok szolgálják ki a vendégeket. A vendégek pihenhetnek a szabadtéri medencénél, vagy különböző wellness-szolgáltatásokat vehetnek igénybe. A szálláshelyen concierge-szolgáltatások és gyermekekkel kapcsolatos szolgáltatások is rendelkezésre állnak. Willemstad, amely az UNESCO világörökség része, 10 perces autóútra található a luxus üdülőközponttól.


Fontos tudnivalók

A bejelentkezéshez fényképes igazolvány és hitelkártya szükséges. A szálláshely minden különleges kérést a bejelentkezéskor rendelkezésre álló lehetőségek függvényében teljesít. A különleges kérések teljesítése nem garantálható és felár fizetésével járhat. Kérjük, hogy tájékoztassa közvetlenül a szállodát a megszállni kívánó vendégek számáról. Így érkezéskor minden vendég számára tudnak üdvözlőitalt és harapnivalót biztosítani. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a villában a maximálisnál kevesebb vendég száll meg, akkor a további szobák zárva lesznek.

 
 
facebook g+ twitter