> > > Boutique Hotel 't Klooster

Információ cél Boutique Hotel 't Klooster

Üdvözöljük a Boutique Hotel 't Klooster a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Boutique Hotel 't Klooster, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumBoutique Hotel 't Klooster, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Boutique Hotel 't Klooster, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Boutique Hotel 't Klooster

Boutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - SzállodákBoutique Hotel 't Klooster: Szállodai szállás - Szállodák
Név:  Boutique Hotel 't Klooster
Utca:  A. de Veerstraat 12
Város:  Willemstad
Ország:  
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
25922 Ft
$86
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Boutique Hotel 't Klooster Willemstadban kínál szállást, a Pietermaai negyedben lévő egykori kolostor épületében. A szálláshely merülőmedencével, kényelmes udvarral és elegáns társalgóval várja vendégeit. A légkondicionált szobákban síkképernyős TV, ingyenes wifi és széf gondoskodik a kényelemről. Néhány szálláshoz kültéri zuhanyzó is tartozik. A vendégek a helyszíni Brasserie Chapter étteremben finom italokat is fogyaszthatnak. A csupán 2 perces sétára lévő kereskedelmi negyedben bárok, éttermek és strandklubok várják a látogatókat. Múzeumok 5 perc sétára helyezkednek el. A kellemes időtöltésről a medence melletti függőágyak gondoskodnak. A szálláshely strandtörölközőket is biztosít a vendégek számára.


Fontos tudnivalók

A bejelentkezéshez fényképes igazolvány és hitelkártya szükséges. A különleges kérések teljesítése a bejelentkezéskori rendelkezésre állás függvénye. A kérések teljesítése nem garantálható, és felár fizetését vonhatja maga után.

 
 
facebook g+ twitter