Ázsia > Libanon > Beirut > Gefinor Rotana – Beirut

Információ cél Gefinor Rotana – Beirut

Üdvözöljük a Gefinor Rotana – Beirut a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Gefinor Rotana – Beirut, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumGefinor Rotana – Beirut, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Gefinor Rotana – Beirut, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Gefinor Rotana – Beirut

Gefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - SzállodákGefinor Rotana – Beirut: Szállodai szállás Beirut - Szállodák
Név:  Gefinor Rotana – Beirut
Utca:  Clemenceau Street
Város:  1103 Beirut
Ország:  Libanon
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
34430 Ft
$96
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Gefinor Rotana szállása a főbb üzleti és banki negyed közelében, a belvárosban, a Clemenceau utcánál található. A szálláshely elegáns szobákat, tetőtéri bárt és panorámás Földközi-tengerre néző kilátást nyújtó úszómedencét kínál. A Hamra utca 5 perc sétával elérhető. Minden modern, légkondicionált szoba nagy ablakokkal, ülősarokkal és síkképernyős kábel-TV-vel rendelkezik. Puha fürdőköpeny és papucs, valamint kávéfőző áll rendelkezésre. A vendégek kikapcsolódását szauna, gőzfürdő és professzionális masszázs szolgálja. A fitneszközpont az úszómedencére néz. A látványkonyhás Olive Garden étteremben svédasztalos reggelit és á la carte ételeket szolgálnak fel. Az à la carte vacsoramenü kontinentális és libanoni ételeket tartalmaz. A Moodz lounge & bár ideális hely egy kávé vagy esti koktél elfogyasztásához a barátokkal. A Gefinor Rotana szállásától rövid, 5 perces sétára található, nyüzsgő Hamra utcán éttermek, pubok, bárok és üzletek széles választéka várja a látogatókat. A "Bejrút Souks" belváros, valamint a vízparti Corniche és Zaitounay Bay, ahol kikötő és több étterem található, mind 10 perc sétával elérhető a szálláshelytől.


Fontos tudnivalók

Kérjük, vegye figyelembe, hogy 12 év alatti gyermekek nem látogathatják a klubszalont. Felhívjuk figyelmét, hogy egyes országok állampolgárai a belépési engedélyt a repülőtérre érkezéskor, az útlevelükbe pecsételve kaphatják meg. Kérjük, utazás előtt tájékozódjon az Önre vonatkozó vízumkövetelményekről. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fizetési eljárás miatt bankkártya nem használható a foglaláshoz. A foglaláshoz érvényes hitelkártya szükséges. Bankkártyát csak érkezéskor fogadnak el.

 
 
facebook g+ twitter