Ázsia > Hurut > Doha > InterContinental Doha Hotel

Információ cél InterContinental Doha Hotel

Üdvözöljük a InterContinental Doha Hotel a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy InterContinental Doha Hotel, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumInterContinental Doha Hotel, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez InterContinental Doha Hotel, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • InterContinental Doha Hotel

InterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákInterContinental Doha Hotel: Szállodai szállás Doha - Szállodák
Név:  InterContinental Doha Hotel
Utca:  Al Isteqlal Road
Város:  Doha
Ország:  Hurut
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
659 ر.ق
46672 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A saját strandján épült InterContinental Doha Hotel 5 csillagos luxusszállást kínál Doha város nyugati öblében. Az InterContinental nagy, szabadtéri úszómedencével várja vendégeit, és az egész épületben valamint a szobákban is ingyenes Wi-Fi-t kínál. A pazar szállodában kivilágított teniszpálya, fallabda pályák és strandröplabda pálya szolgálja a kellemes kikapcsolódást. A Bay Club fitneszközpont a medencére nyújt kilátást. Az InterContinental Doha szobái kábel-TV-vel fel felszereltek. Sok szobából kilátás nyílik az Arab-öbölre, néhány pedig ülősarokkal is rendelkezik. A fiatalabb vendégeket szabadtéri gyermekmedence és játszótér várja. A beltéri, játékokkal felszerelt játszószoba mellett egyéb gyermekprogramok is garantálják a szórakozást. A szálloda 5 étterme nemzetközi és helyi ételeket kínál, a kaviártól a marhapecsenyéig. A szálloda 2 bárjában pezsgő és hagyományos francia csokoládék fogyaszthatók. A helyszínen ingyenes magánparkoló biztosított. A Pearl Qatar mesterséges szigetcsoport 3 km-re fekszik a szállodától.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállodában a bejelentkezést korhatárhoz kötik. Csak a 30 év feletti nők, valamint a 18 év feletti férfiak jelentkezhetnek be egyedül. Felhívjuk figyelmét, a bejelentkezéskor a szálloda legalább 1000 katari riál biztonsági letétet különíthet el a bankkártyán. Tájékoztatjuk, hogy az 5 éves vagy annál fiatalabb gyermekek ingyenesen étkezhetnek. A 6 és 12 év között gyermekek 50% kedvezményben részesülnek minden étkezés árából.

 
 
facebook g+ twitter