Ázsia > Hurut > Doha > Millennium Hotel Doha

Információ cél Millennium Hotel Doha

Üdvözöljük a Millennium Hotel Doha a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Millennium Hotel Doha, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumMillennium Hotel Doha, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Millennium Hotel Doha, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Millennium Hotel Doha

Millennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákMillennium Hotel Doha: Szállodai szállás Doha - Szállodák
Név:  Millennium Hotel Doha
Utca:  Jawaan Street
Város:  Doha
Ország:  Hurut
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
380 ر.ق
26590 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Millennium Hotel szállása Doha kiváló részén, a Hamad nemzetközi repülőtértől mindössze 10 km-re helyezkedik el. A wellnessrészlegben fedett medence, pezsgőfürdő, szauna és gőzfürdő garantálja a kellemes időtöltést. A Villaggio bevásárlóközpont és az Aspire Zone 12 perc alatt érhető el autóval. A Millennium Doha szobái és lakosztályai fényűző kárpitokkal és modern fürdőszobával rendelkeznek. A szállásokon ingyenes wifi, tea- és kávéfőző, síkképernyős TV, valamint íróasztal szolgálja a vendégek kényelmét. Az Atrium kávézóban a vendégek kellemes környezetben, lágy hárfa- és zongorajáték kíséretében fogyaszthatnak italokat. A süteményeket és koktélokat kínáló kávézóban tematikus olasz, mexikói, illetve hamburger-esteket is tartanak. A szálloda ingyenes napilapokkal, 24 órás recepcióval és napos időben igénybe vehető szabadtéri terasszal várja vendégeit. A fitneszterem modern környezetet nyújt az edzéshez. A Millennium Hotel Doha hozzáférést biztosít a C és D körutakhoz, valamint a Salwa úthoz. A Hamad kórház 5 perces sétára található. A híres Doha Corniche sétány gyalog 7 perc alatt érhető el. A Katara Művészeti Központ 14 km-re található. A Hamad nemzetközi repülőtér 25 percre fekszik a szálláshelytől.

 
 
facebook g+ twitter