Ázsia > Hurut > Doha > Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel

Információ cél Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel

Üdvözöljük a Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel

Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - SzállodákSharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel: Szállodai szállás Doha - Szállodák
Név:  Sharq Village & Spa, a Ritz-Carlton Hotel
Utca:  Ras Bou Abboud
Város:  Doha
Ország:  Hurut
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
806 ر.ق
56415 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlarzhja

Rövid leírás

A Sharq Village&Spa, a Ritz-Carlton Hotel egy tengerparti luxus hotel, amelyből a Doha-öbölre nyílik kilátás. Ez a félreeső, 174 szobás üdülőközpont a hagyományos arab építészeti elemeket a legmodernebb kényelmi szolgáltatásokkal ötvözi. Vendégeit 350 méter hosszú, privát partszakasszal, 1400 m²-es, feszített víztükrű medencével, valamint hatalmas wellnessközponttal várja. A Sharq Village keleties berendezésű, fából készült tárgyakkal díszített szobáiban baldachinos ágyak, Valamennyi egységhez privát erkély tartozik, ahonnan az üdülőfalura vagy a Doha-öbölre nyílik kilátás. A márvány fürdőszobákban merülőkád és esőzuhany áll rendelkezésre. A hatalmas, 6500 m²-es Six Senses wellnessrészleg bőr- és masszázskezelések székes skáláját kínálja. A vendégek a mécsesekkel megvilágított relaxációs részlegen, vagy akár a törökfürdőben és a szaunában is pihenhetnek. Az Al Dana étteremben az Arab-öbölből származó friss halat, valamint mediterrán és ázsiai finomságokat lehet kóstolni. Az Al Liwan grill étterem húsok széles választékát kínálja. A Hamad nemzetközi repülőtér 5 percnyi autóútra fekszik. A szálloda privát parkolója ingyenesen használható.

 
 
facebook g+ twitter