Ázsia > Hurut > Doha > The Ritz-Carlton, Doha

Információ cél The Ritz-Carlton, Doha

Üdvözöljük a The Ritz-Carlton, Doha a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy The Ritz-Carlton, Doha, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumThe Ritz-Carlton, Doha, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez The Ritz-Carlton, Doha, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • The Ritz-Carlton, Doha

The Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - SzállodákThe Ritz-Carlton, Doha: Szállodai szállás Doha - Szállodák
Név:  The Ritz-Carlton, Doha
Utca:  P.O. Box 23400
Város:  Doha
Ország:  Hurut
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
675 ر.ق
47823 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Ritz-Carlton, Doha üdülőközpont világszínvonalú wellnessrészleggel, modern fitneszközponttal, valamint 8 elegáns étteremmel és bárral várja vendégeit az Arab-tenger partján. A szálloda fedett és szabadtéri medencéket, valamint egy buja, parkosított kertet kínál. A festői kilátást nyújtó szobák a Katari-félszigetre és Doha városára néznek. Minden szoba és lakosztály modern stílusban, elegánsan berendezett. A falakat pazar kelmék és feltűnő kalligráfiák dekorálják. A nyitott konyhás Lagoon étteremben egész nap változatos svédasztalos étkezést kínálnak, amely a kontinentális, arab és távol-keleti ízeket kombinálja. A Porcini vendéglátóegységben autentikus olasz ételeket szolgálnak fel. A minőségi La Mer étteremben kortárs francia ételek fogyaszthatók. A 23. emeleti étteremből panorámás kilátás nyílik a Perzsa-öbölre. A Ritz-Carlton Spa wellnessrészleg a tenger és a sivatag elemeit vegyíti a minőségi wellnesskezelések érdekében. A szálloda magas színvonalú szolgáltatásokat és konferenciahelyszínt kínál. Minden létesítmény tartalmaz egy kikapcsolódást szolgáló helyiséget, mely a lobbival egy emeleten található. A konferenciákhoz kapcsolódó concierge-szolgáltatás és profi koordinátorok biztosítják a csoportok felfrissülését, inspirálását és energizálását. Doha kulturális központja és a Katara kulturális falu 10 perces autóútra fekszik. A Lagoona Mall bevásárlóközpont a szállodával szemben van.


Fontos tudnivalók

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Kérjük, ha a vendégfogadási időn kívül érkezik, előzetesen tájékoztassa a The Ritz-Carlton, Doha illetékeseit. Ezt a foglalás során a "Megjegyzések és különleges kérések" mezőben teheti meg, vagy közvetlenül a szállásadóhoz is fordulhat a foglalási visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.

 
 
facebook g+ twitter