Ázsia > Hurut > Mesaieed > Sealine Beach, a Murwab Resort

Információ cél Sealine Beach, a Murwab Resort

Üdvözöljük a Sealine Beach, a Murwab Resort a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Sealine Beach, a Murwab Resort, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumSealine Beach, a Murwab Resort, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Sealine Beach, a Murwab Resort, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Sealine Beach, a Murwab Resort

Sealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - SzállodákSealine Beach, a Murwab Resort: Szállodai szállás Mesaieed - Szállodák
Név:  Sealine Beach, a Murwab Resort
Utca:  Mesaieed
Város:  50255 Mesaieed
Ország:  Hurut
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
1025 ر.ق
71722 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az Arab-sivatag dűnéi és az Arab-tenger közt elhelyezkedő Sealine Beach, a Murwab Resort szálláshelye 300 méterre található a strandtól. A parkosított medencét is magáénak mondható üdülőhely légkondicionált szállásokat kínál. A Sealine Beach, a Murwab Resort szálloda szobái, faházai és villái modern bútorokkal és minibárral felszereltek. Néhány szoba konyhával, grillezési lehetőséget biztosító terasszal és a strandhoz való közvetlen hozzáféréssel rendelkezik. Az egész nap nyitva tartó Al Odaid étterem nemzetközi büfével, valamint egy hagyományos katari fogásokat és egy latin / mexikói ételeket kínáló sarokkal rendelkezik. Az étteremben naponta reggelit is kínálnak. Az Ignite Lounge szalonban nemzetközi ételtálakkal és falatokkal várja a vendégeket - a szendvicsektől az egyéb kézzel fogyasztható ételekig, valamint az ínycsiklandó frissítő italokig. A remek gasztronómiai élményt nyújtó La Merenda egy igazi olasz étterem, ahol a tészta magától értetődő, a pizza a különlegesség és az olasz konyha a kulturális örökség. A jó minőségű húsokról, hamburgerekről és tenger gyümölcseiről ismert Reef & Burger étteremben a friss kenyerek széles választékából lehet kiválasztani a burger alapanyagát. Az étteremben haltálak, valamint la carte étlap is várja a vendégeket. Az Edge étterem shishát és italokat kínáló szalonjában sokféle ízesített shisha és frissítő házi italok elégítenek ki minden igényt. A Sealine Beach Resort vendégei teniszezhetnek, vagy a szaunában pihenhetnek. Az üdülőhely utazásszervező pultjánál autók kölcsönzésében segítenek, valamint a helyi látnivalókról, nevezetességekről is szívesen nyújtanak felvilágosítást. Az üzleti sarokban ingyenes a wifi. A Sealine Beach, a Murwab Resort szálloda 44 km-re fekszik Doha repülőterétől. A Sealine Beach Resort szállásán 24 órás recepció és díjmentes parkolási lehetőség biztosított.


Fontos tudnivalók

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Sealine Beach Resort nem házas pároktól nem fogad el foglalásokat. Bejelentkezéskor minden párnak érvényes házassági anyakönyvi kivonatot kell bemutatnia. Fontos! A hotel kizárólag családi üdülőhely. Felhívjuk figyelmét, hogy a bejelentkezés és a kulcsok átvétele az alábbi címen történik: 50255 Mesaieed, Sealine Beach Rd.. Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Kérjük, ha a vendégfogadási időn kívül érkezik, előzetesen tájékoztassa a Sealine Beach, a Murwab Resort illetékeseit. Ezt a foglalás során a "Megjegyzések és különleges kérések" mezőben teheti meg, vagy közvetlenül a szállásadóhoz is fordulhat a foglalási visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.

 
 
facebook g+ twitter