Dél-Amerika > Aruba > Palm Beach > Manchebo Beach Resort and Spa

Információ cél Manchebo Beach Resort and Spa

Üdvözöljük a Manchebo Beach Resort and Spa a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Manchebo Beach Resort and Spa, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumManchebo Beach Resort and Spa, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Manchebo Beach Resort and Spa, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Manchebo Beach Resort and Spa

Manchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - SzállodákManchebo Beach Resort and Spa: Szállodai szállás Palm Beach - Szállodák
Név:  Manchebo Beach Resort and Spa
Utca:  J.E. Irausquin Blvd 55
Város:  Palm-Eagle Beach
Ország:  Aruba
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
131208 Ft
$360
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A luxus színvonalú Aruba üdülőközpont a Karib-tenger partján elterülő Manchebo strandon helyezkedik el. A szálláshely szabadtéri wellnessrészleggel, 3 étteremmel, élő szórakoztató programokkal és tágas, erkélyes szobákkal is várja vendégeit. A Manchebo Beach Resort and Spa elegáns szobáit karibi színek és sötét fabútorok díszítik. A szobákban mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, egy 81 cm-es képátlójú LCD TV, valamint iPod-dokkoló és díjmentes Wi-Fi-hozzáférés is biztosított. A Spa del Sol területén egy gőzfürdő, valamint masszázskezelés, a trópusi, szabadtéri pavilonokban pedig manikűrszolgáltatás is igénybe vehető. A vendégek lazíthatnak egyet a szabadtéri medence partján, vagy sportolhatnak az edzőteremben. A Manchebo Beach Resort concierge- és autókölcsönzési szolgáltatást is nyújt. A strandon nyugágyakkal és törölközőkkel ellátott hűsölők is a vendégek rendelkezésére állnak. A szálláshely a jógázók körében is népszerű. A Beach Resort Manchebo üdülőközpontban működő Pega-Pega Café and Beach Bar szendvicseket és karibi koktélokat is kínál. A French Steakhouse vendégeit élő zene szórakoztatja. A minőségi kiszolgálást nyújtó, trópusi hangulatú, medenceparti Ike's Bistro - Mediterranean & Caribbean étteremben svédasztalos reggelit is felszolgálnak.


Fontos tudnivalók

A bejelentkezéshez fényképes igazolvány és hitelkártya szükséges. A különleges kérések teljesítése a bejelentkezéskori rendelkezésre állás függvénye. A kérések teljesítése nem garantált, és többletdíj fizetését vonhatja maga után.

 
 
facebook g+ twitter