Európa > Németország > Berlin > Berlin > Berlin > Albrechtshof

Információ cél Albrechtshof

Üdvözöljük a Albrechtshof a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Albrechtshof, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumAlbrechtshof, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Albrechtshof, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Albrechtshof

Albrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákAlbrechtshof: Szállodai szállás Berlin - Szállodák
Név:  Albrechtshof
Utca:  Albrechtstr. 8
Város:  10117 Berlin
Kerület:  Berlin
Vidék:  Berlin
Ország:  Németország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
73 €
25548 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeplfresptithusvrudanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az Albrechtshof egy békés, 3 csillagos szálloda Berlin népszerű Mitte kerületében. Mindössze egy rövid sétára van a Friedrichstraße bevásárlóutca, a Reichstag parlament épülete, valamint a központi pályaudvar. A Hotel Albrechtshof gazdagon felszerelt szobáiban a vendégek a főváros szívében lazíthatnak. A szálloda minden részén LAN internet hozzáférés biztosított. A Friedrichstraße metró, villamos és az S-Bahn (városi vasút) megálló csatlakozásaival gyorsan el lehet jutni az összes főbb látnivalóhoz. Egy eseménydús nap után a vendégek Berlin és Brandenburg régióinak friss specialitásait kóstolhatják meg a szállodában üzemelő Alvis éttermében. A szálloda nyereségének egy részét rendszeresen adományozza jótékonysági szervezeteknek.

 
 
facebook g+ twitter