Európa > Németország > Berlin > Berlin > Berlin > Hotel Allegra

Információ cél Hotel Allegra

Üdvözöljük a Hotel Allegra a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Hotel Allegra, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumHotel Allegra, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Hotel Allegra, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Hotel Allegra

Hotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - SzállodákHotel Allegra: Szállodai szállás Berlin - Szállodák
Név:  Hotel Allegra
Utca:  Albrechtstr. 17
Város:  10117 Berlin
Kerület:  Berlin
Vidék:  Berlin
Ország:  Németország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
62 €
20555 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofirotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Berlin városközpontjában található, 1861-ben épült, 3 csillagos szálloda ingyenes internettel felszerelt szobákkal és egy tradicionális étteremmel várja vendégeit. A Friedrichstrasse vásárlóutca 300 méterre fekszik. A csendes szobákban TV is rendelkezésre áll. Az utca túloldalán, a Albrechtshof szállodában működő Alvis étteremben a nap folyamán helyi ételeket szolgálnak fel. Esténként, az Albrechtshof szálláshelyének bárjában italok és harapnivalók fogyaszthatók. A Friedrichstrasse metró- és S-Bahn (városi vasút) állomás kevesebb mint 10 perces sétára található.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy a recepció az út túloldalán lévő Albrechtshof szállodában található. Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a foglalás során igényel reggelit, úgy a reggeli ára 3 euróval kevesebb, mint az érkezéskor a szállodában foglalt reggelié.

 
 
facebook g+ twitter