Európa > Németország > Berlin > Berlin > Berlin > Upper Room Hotel Kurfürstendamm

Információ cél Upper Room Hotel Kurfürstendamm

Üdvözöljük a Upper Room Hotel Kurfürstendamm a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Upper Room Hotel Kurfürstendamm, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumUpper Room Hotel Kurfürstendamm, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Upper Room Hotel Kurfürstendamm, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Upper Room Hotel Kurfürstendamm

Upper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - SzállodákUpper Room Hotel Kurfürstendamm: Szállodai szállás Berlin - Szállodák
Név:  Upper Room Hotel Kurfürstendamm
Utca:  Rankestraße 3
Város:  10789 Berlin
Kerület:  Berlin
Vidék:  Berlin
Ország:  Németország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
12375 Ft
32 €
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

Az Upper Room Hotel Kurfürstendamm egy műemlék épületben található Nyugat-Berlin szívében, a Kurfürstendamm bevásárlóutcától mindössze 2 perc sétára. Az ingyenes Wi-Fi-t is kínáló szálloda nagyszerű szálláslehetőséget biztosít a városnézésre és vásárlásra vágyó látogatóknak. Az Upper Room Hotel kényelmes szobái síkképernyős TV-vel, íróasztallal és saját fürdőszobával is felszereltek. A szálloda közelében számos buszmegálló található, valamint az U-Bahn metróállomás és az S-Bahn gyorsvasút megállója is a közelben helyezkedik el. Innen Berlin valamennyi része, többek között az ICC Kiállítási Központ is rendkívül könnyedén megközelíthető. Berlin turisztikai látványosságai gyalog is könnyedén elérhetők. Látogasson el a közeli Berlini Állatkertbe, a Theater des Westens színházba, a világhírű KaDeWe áruházba, vagy vásároljon és egyen az Europa-Center szórakoztató- és bevásárlóközpontban. Kapcsolódjon ki a társalgóban egy eseménydús nap után, és zárja le a napot stílusosan egy pohár bor társaságában a szálloda bárjában.


Fontos tudnivalók

A szálloda nem akadálymentesített. Felhívjuk figyelmét, hogy az Upper Room Hotel Kurfürstendamm a 4. és az 5. szinteken helyezkedik el. A lift néhány lépcsőn át közelíthető meg. Lifttel csak a 4. emeletig érhetők el a szobák, az 5. emeleten elszállásolt vendégek a 4. emeletig lifttel mehetnek, majd az 5. emeletet csigalépcsőn közelíthetik meg. Felhívjuk figyelmét, hogy a foglalás teljes összege érkezéskor fizetendő.

 
 
facebook g+ twitter