Európa > Németország > Berlin > Berlin > Berlin > MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

Információ cél MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

Üdvözöljük a MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - SzállodákMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof: Szállodai szállás Berlin - Szállodák
Név:  MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof
Utca:  Ella-Trebe-Straße 9
Város:  10557 Berlin
Kerület:  Berlin
Vidék:  Berlin
Ország:  Németország
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
38 €
14520 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof 3 csillagos szálloda épülete Berlin szívében, a Reichstag és a Berlin központi pályaudvar között található. A szálloda modern szobákkal rendelkezik, ahol hangszigetelés és síkképernyős TV gondoskodik a vendégek kényelméről. A MEININGER Hotel összes nemdohányzó szobájához saját fürdőszoba tartozik. Emellett valamennyi szobában díjmentes Wi-Fi-hozzáférés vehető igénybe. Az elegáns M-Lounge bárban a vendégek mindennap bőséges, svédasztalos reggelit fogyaszthatnak (külön díj ellenében). Nyáron a tetőteraszi Cloud Nine bár ideális hely egy kellemes ital elfogyasztására. A vendégek igénybe vehetik a MEININGER Hotel közös konyháját is, vagy a Gamezone területén kapcsolódhatnak ki, ahol biliárdasztal, TV és zenelejátszó található. A szállodában mosógép és szárítógép is rendelkezésre áll. A MEININGER Berlin Hauptbahnhof épületéből panorámás kilátás nyílik a Kormányzati negyedre és a Großer Tiergarten Park területére. A szállodától a Brandenburgi kapu és az Unter den Linden sugárút 10 perces sétával elérhető, a kitűnő közlekedési hálózatnak köszönhetően pedig a Berlin központi pályaudvar is könnyedén megközelíthető.


Fontos tudnivalók

A 11 fős vagy annál nagyobb csoportokra eltérő szabályzat vonatkozik (részletek a szabályzatban). Csoportok esetén ingyenes lemondásra csak az érkezés előtt legfeljebb 60 nappal van lehetőség. Csoportos foglalás esetén speciális szerződést kell aláírni, amelyet a szálloda fog elküldeni. További információkkal kapcsolatosan a szálloda felveszi a kapcsolatot a vendégekkel. Kései kijelentkezés 14:00 óráig, felár ellenében lehetséges. A szálloda nem fogad el American Express hitelkártyát. A szálloda egyszemélyes ágyai csak 80 cm szélesek.

 
 
facebook g+ twitter