Ázsia > India > Simla > Radisson Hotel Shimla

Információ cél Radisson Hotel Shimla

Üdvözöljük a Radisson Hotel Shimla a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Radisson Hotel Shimla, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumRadisson Hotel Shimla, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Radisson Hotel Shimla, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Radisson Hotel Shimla

Radisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - SzállodákRadisson Hotel Shimla: Szállodai szállás Simla - Szállodák
Név:  Radisson Hotel Shimla
Utca:  Lower Bharari Road
Város:  171001 Shimla
Ország:  India
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
Rs 8500
36689 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Fontos tudnivalók

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Kérjük, ha a vendégfogadási időn kívül érkezik, előzetesen tájékoztassa a Radisson Hotel Shimla illetékeseit. Ezt a foglalás során a "Megjegyzések és különleges kérések" mezőben teheti meg, vagy közvetlenül a szállásadóhoz is fordulhat a foglalási visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről.

 
 
facebook g+ twitter