Európa > Monaco > Monte Carlo > Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Információ cél Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Üdvözöljük a Monte-Carlo Bay Hotel & Resort a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Monte-Carlo Bay Hotel & Resort, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumMonte-Carlo Bay Hotel & Resort, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Monte-Carlo Bay Hotel & Resort, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Monte-Carlo Bay Hotel & Resort

Monte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákMonte-Carlo Bay Hotel & Resort: Szállodai szállás Monte Carlo - Szállodák
Név:  Monte-Carlo Bay Hotel & Resort
Utca:  40 Avenue Princesse Grace
Város:  98000 Monte Carlo
Ország:  Monaco
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
260 €
94893 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Larvotto-félszigeten, a francia határtól mindössze 120 méterre található Monte-Carlo Bay Hotel & Resort 4 étteremmel várja vendégeit. A 4 hektáros kerttel körülvett szálláshely a tenger mellett helyezkedik el. A szálloda kaszinót, 900 m²-es wellnessrészleget, valamint vízesésekkel és pezsgőfürdővel ellátott lagúnát kínál. Minden légkondicionált és egyedileg berendezett szoba síkképernyős TV-vel, videojátékokkal és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik, ahonnan kilátás nyílik a környező területre. A vendégek svédasztalos, kontinentális vagy amerikai reggeli közül választhatnak. Marcel Ravin a szálloda éttermeinek főszakácsa. Az éttermek közül 2 a kertben helyezkedik el. A vendégek mozoghatnak az edzőteremben, biliárdozhatnak, vagy lazíthatnak a medence mellett. Felár ellenében kérhetnek egy kezelést a wellnessrészlegben, vagy kétszemélyes padot igényelhetnek a napozóteraszon. A nyári hónapokban gyermekklub is rendelkezésre áll. A szálloda saját helikopter-leszállóhellyel rendelkezik. Nizza repülőtere autóval 30 perc alatt, míg helikopterrel 7 perc alatt közelíthető meg. A szálloda Monaco-Monte Carlo pályaudvarától 8 perces autóútra fekszik, és saját mólóval is rendelkezik a hajók számára.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy Le Blue Bay étterem és a Blue Gin bár területén kötelező az elegáns öltözékben való megjelenés. Hosszabb távú tartózkodás esetén előfordulhat, hogy a vendégeknek szobát kell váltaniuk. A szálloda fenntartja magának a jogot, hogy a foglalás teljes összegével megterhelje a vendégek hitelkártyáját/dombornyomott bankkártyáját. Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a foglalás során a kártyát a rendszer visszautasítja, a foglalás automatikusan törlődik. A szálláshely érkezéskor biztonsági letétet zárol a kártyán. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a gyermekklub csak júliusban és augusztusban tart nyitva.

 
 
facebook g+ twitter