Európa > Monaco > Monte Carlo > Le Méridien Beach Plaza

Információ cél Le Méridien Beach Plaza

Üdvözöljük a Le Méridien Beach Plaza a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Le Méridien Beach Plaza, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumLe Méridien Beach Plaza, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Le Méridien Beach Plaza, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Le Méridien Beach Plaza

Le Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - SzállodákLe Méridien Beach Plaza: Szállodai szállás Monte Carlo - Szállodák
Név:  Le Méridien Beach Plaza
Utca:  22 Avenue Princesse Grace
Város:  MC 98000 Monte Carlo
Ország:  Monaco
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
200 €
72994 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A Monte Carlo területére és a Földközi-tengerre néző Le Méridien Beach Plaza szálláshelye privát stranddal, fedett és szabadtéri úszómedencékkel, valamint számos, éjjel-nappal nyitva tartó étteremmel és bárral várja vendégeit. A légkondicionált szobákban saját fürdőszoba és síkképernyős kábel-TV szolgálja a kényelmet. A szállodában napi 24 órában fogyaszthatók ételek és italok, különböző helyszíneken, ahonnan a vendégek a panorámás kilátásban is gyönyörködhetnek. A szálláshely privát strandján működő Alang bár egy hangulatos, szabadtéri társalgó, míg a kellemes szórakozást kínáló L’intempo étterem látványkonyhával és kreatív, mediterrán ételekkel várja a vendégeket. A szálloda fitnesztermében TechnoGym kardiógépekkel felszerelt edzőterem áll rendelkezésre. A vendégek a szaunában és a szépségszalonban is lazíthatnak. A Monacói Nemzeti Múzeum 7 perces sétára, az Opera 20 perces sétára, a Grimaldi Forum kongresszusi központ 2 perces sétára, a Cote d’Azur repülőtér pedig 35 km-re fekszik a szálláshelytől.


Fontos tudnivalók

Felhívjuk figyelmét, hogy a szálloda kiságyat is biztosít matraccal és matrachuzattal. Lepedőt, takarót és párnát a vendégeknek kell hozniuk. A foglalás összege bejelentkezéskor fizetendő. A foglaláskor használt, érvényes hitelkártyát / dombornyomott bankkártyát érkezéskor szükséges bemutatni. Amennyiben más személy számára történik a foglalás, közvetlenül a szállodához kell fordulni a harmadik felet érintő számlázási tudnivalókért.

 
 
facebook g+ twitter