Európa > England > London > Shaftesbury Hyde Park International

Információ cél Shaftesbury Hyde Park International

Üdvözöljük a Shaftesbury Hyde Park International a foglalási portálon PensionHotel. Kapsz átfogó információk választott tárgy Shaftesbury Hyde Park International, árakról, szolgáltatások és látnivalók a környéken. Itt található a cím és az összes elérhetőségét a kijelölt objektumShaftesbury Hyde Park International, ha azok nem tartalmaznak elérhetőségi adatait, akkor megtekintéséhez Shaftesbury Hyde Park International, vagy közvetlenül töltse ki a foglalási űrlapot.

  • Shaftesbury Hyde Park International

Shaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - SzállodákShaftesbury Hyde Park International: Szállodai szállás London - Szállodák
Név:  Shaftesbury Hyde Park International
Utca:  52-56 Inverness Terrace
Város:  W2 3LB London
Ország:  England
Térkép:  megy térkép
Az átlagár:
Fő/éjszaka
£69
27917 Ft
 

 Ezt a szöveget a következő nyelveken olvashatja: csendeskplfresptithusvrubgdanofislhrrotrnlelarzhja

Rövid leírás

A 4 csillagos Shaftesbury Hyde Park International luxus minőségű hálószobákat és ingyenes Wi-Fi-t kínál 5 perces sétára a Bayswater metróállomástól. A Hyde park mindössze 300 méterre található. A modern, légkondicionált szobák síkképernyős TV-vel és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszobával rendelkeznek. Minden lakóegységhez tea- és kávéfőző, valamint íróasztal tartozik. A szállodában 24 órás recepció működik. Minden nap számos friss, kontinentális fogást kínálnak reggelire. Szobaszerviz is rendelkezésre áll. A szálloda art deco társalgójában nagyképernyős TV található. A Notting Hill és az elegáns Kensington városrészek egyaránt a hotel közelében helyezkednek el. A közeli Paddington vasútállomásról könnyen elérhető a Heathrow Express vonat. A Márvány-diadalív 20 perces sétára fekszik.


Fontos tudnivalók

A foglaláshoz használt hitelkártyát bejelentkezéskor be kell mutatni. Amennyiben a foglalás harmadik személy részéről történik, kérjük, jelezze ezt a foglalás során a Megjegyzések és különleges kérések mezőben, vagy lépjen kapcsolatba közvetlenül a szálláshellyel a foglalási visszaigazoláson megadott elérhetőségeken. Csoportokra vonatkozó szabályzat: Letétfizetési szabályzat A foglalást követően a szálláshely a szállásdíj 25%-ának kifizetését kéri. A szálloda az érkezés előtt legalább 14 nappal felszámítja a teljes szállásdíjat. Lemondási szabályzat Amennyiben a foglalás lemondása vagy módosítása legfeljebb 14 nappal az érkezés előtt történik, a szálláshely felszámítja a szállásdíj 25%-át. A foglalás későbbi lemondása vagy módosítása, illetve meg nem jelenés esetén a teljes szállásdíjat felszámítják. Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után.

 
 
facebook g+ twitter